Rozdanie! 15.02 - 07.03

15 lutego 2013 41 komentarzy

Witam Wszystkich!

Oto już jestem z rozdaniem dla Was z okazji pierwszych urodzin mojego blog’a.

Nagrody to:
- Tusz do rzęs Bourjois- Volume Glamour Maskara Ultra- Volumateur
- Lakier do paznokci- Miss Sporty- 151
- Puder w kompakcie- Synergen- 03 Three
- 2 pary kolczyków- zrobionych przeze mnie



1. Aby wziąć udział w Rozdaniu należy spełnić kilka warunków ( 1 los ):
      1.a. Być publicznym obserwatorem mojego bloga
      1.b. Podać adres e-mail
      1.c. Odpowiedzieć na pytanie: „ Czego Ci brakuje na moim blogu?”
 2. Aby zwiększyć swoje szanse można
      2.a. Dodać blog do blogrolla - 2 losy
      2.b. Dodać info o rozdaniu w basku bocznym lub poście - 2 losy
 3. Fundatorem nagrody jestem Ja, prowadząca blog elpiss87.blogspot.com
 4. Wszystkie przedmioty są nowe i nieużywane.
 5. Rozdanie trwa od 15. lutego 2013 do 7. marca 2013 do godz. 23:59.
 6. Zwycięzca zostanie wybrany w przeciągu 7 dni.
 7. Zwycięzca zostanie poinformowany mailowo oraz na blogu o wygranej
 8. W razie braku odpowiedzi od Zwycięzcy w ciągu 3 dni od ogłoszenia wyników, wylosuję kolejną osobę.
 9. Zastrzegam sobie prawo do zmiany regulaminu.
 10. Jeżeli nie masz ukończonych 18 lat, w razie wygranej potrzebna jest zgoda rodziców.
 11. Nagroda może zostać wysłana tylko na teren Polski
 12. W Rozdaniu można zgłosić się tylko raz.
 13. Zgłoszenie się do wzięcia udziału w rozdaniu jest równoznaczne z zaakceptowaniem regulaminu.
 14. Konkurs nie podlega przepisom Ustawy z dnia 29 lipca 1992 roku o grach i zakładach wzajemnych (Dz. U. z 2004 roku Nr 4, poz. 27 z późn. zm.)

W komentarzu napisz:
Obserwuję jako:
e-mail:
Blogroll: tak/nie (link)
Notka: tak/nie (link)
Pasek boczny: tak/nie (link)

Odpowiedź:






BĄDŹ NA BIEŻĄCO :






41 komentarzy

  1. Obserwuję jako: Place Of Woman
    e-mail: kass_1992@tlen.pl
    odp: według mnie Twój blog spełnia wszystkie kryteria,niczego nie brakuje...;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję jako: kayra
    e-mail: karolabloguje@gmail.com
    Blogroll: tak http://iwtedyprzyszedlmaj.blogspot.com/
    Notka: nie
    Pasek boczny: tak http://iwtedyprzyszedlmaj.blogspot.com/
    Odpowiedź: Twojemu blogowi według mnie niczego nie brakuje, ale jeśli miałabym coś wskazać to bym prosiła o częstsze posty :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję jako: Kathy Leonia
    e-mail: kathyleonia88@gmail.com
    Blogroll: TAK: http://kathyleonia88.blogspot.com/
    Notka: NIE
    Pasek boczny: TAK: http://kathyleonia88.blogspot.com/
    Odpowiedź: Uważam, że jedyne czego brakuje temu blogowi jest to, ze za rzadko piszesz. Powinnaś częściej notki umieszczać, bo masz ciekawy styl pisania.

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako: asia:)
    e-mail: asia1905@vp.pl
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Pasek boczny: nie
    Odpowiedź: ja bym dodała wyszukiwarkę na boku i etykiety, wtedy łatwiej będzie znaleźć po haśle daną notkę:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję jako: Anna Pietruszewska
    e-mail: loveliness.area@gmail.com
    Blogroll:nie
    Notka: nie
    Pasek boczny: nie

    Obserwuję blog anonimowo od jakiegoś czasu i brakuje mi tu zdecydowanie dwóch rzeczy. Pierwszą jest logo - blog wydaje się nie mieć wyrazu. Wiem, liczy się treść lecz logo sprawi, że blog zapadnie w pamięć. Drugą są posty. Powinny się pojawiać zdecydowanie częściej, tak aby widać było, że blog żyje w zawrotnym tempie, rozwija się! ;)

    Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję jako: Mera Noire
    e-mail: mera.noire@gmail.com
    Blogroll: TAK http://cyan-dust.blogspot.com
    Notka: NIE
    Pasek boczny: TAK http://cyan-dust.blogspot.com

    Według mnie blog super, jedynie w wolnej chwili mogłabyś pomyśleć nad jakimś logo/nagłówkiem aby blog nabrał wyrazistości, swojego własnego charakteru :)

    OdpowiedzUsuń
  7. dziękuje za zaproszenie!

    obserwuje jako: moooni-que
    email: mon92@vp.pl
    blogroll: nie
    notka: nie
    pasek boczny: nie

    odpowiedź: czego mi brakuje? kolorowego nagłówka! :)
    reszta ok, lubie jasne, pastelkowe blogi :-)

    OdpowiedzUsuń
  8. e-mail: soemi87@o2.pl
    Blogroll: tak http://soemi87.blogspot.com/
    Notka: nie
    Pasek boczny: tak http://soemi87.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  9. dziękuje za zaproszenie! :)
    obserwuje jako:zaczarowanaa
    email: zaczarowanaa.fashion@gmail.com
    blogroll: nie
    notka: nie
    pasek boczny: tak www.me-and-my-passions.blogspot.com
    odpowiedź: czego mi brakuje? wyglądu bloga tz. nagłówka jakiegoś kolorowego i tła jakiegoś fajnego :)

    OdpowiedzUsuń
  10. obserwuje jako: ankas
    e-mail: ankas4444@wp.pl
    Blogroll: tak http://ankas4444.blogspot.com/ ( w zakładce tu zaglądam )
    Notka: nie
    Pasek boczny: nie

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako: emi
    e-mail: miak@vp.pl
    Blogroll: nie (
    Notka:nie
    Pasek boczny: tak emka-life.blogspot.com

    czego mi brakuje? Koloru w nagłówku. Ale ogólnie jest wszystko ok

    OdpowiedzUsuń
  12. Bardzo dziękuję za zaproszenie :3
    Obserwuję jako: Yuliet
    e-mail: yyuliett@gmail.com
    Blogroll: tak http://meenthe.blogspot.com/
    Notka: nie
    Pasek boczny: tak http://meenthe.blogspot.com/

    Skupiłabym się na ciekawym wyglądzie bloga, nadaniu mu jakiegoś elementu wyróżniającego spośród innych; stworzeniu niebanalnego nagłówka ;d + popularne posty umieściłabym z boku w kolumnie :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Powodzenia w organizowaniu rozdania :)

    OdpowiedzUsuń
  14. zwycięzca będzie wylosowany czy wybrany na podstawie odpowiedzi? :)

    OdpowiedzUsuń
  15. akurat używam tego tuszu i jest nawet fajny

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję blog jako kanntona
    E-mail: katonna666@gmail.com
    notka nie
    baner nie
    blogroll nie
    Czego mi brakuję ? Z pewnością nagłówka, który oddawałby charakter bloga.

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako: Ewelina Jezierska
    e-mail: kita1986@interia.pl
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Pasek boczny: nie
    W Twoim blogu zmieniłabym...wygląd bloga. ;) Urozmaiciłabym nazwę i kolor . ;)

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako: always fashionable
    e-mail: dianusia154@wp.pl
    Blogroll: tak http://thedellashow.blogspot.com/
    Notka: nie
    Pasek boczny: nie

    OdpowiedzUsuń
  19. *Obserwuję jako: EWAY
    *e-mail: ewaa101@gmail.com
    *Blogroll: nie
    *Notka: nie
    *Pasek boczny: tak (zakładka): http://eway-bolg.blogspot.com/p/blogi-godne-uwagi.html
    *Odpowiedź: Dodałabym jakiś ładny nagłówek i zmieniła tło :)

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako:LaFili
    e-mail: amfililanka@gmail.com
    a brakuje mi większej ilości postów, wiem, że penie będzie to niełatwe w tym momencie Twojego życia, ale pomarzyć można;P

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako: Kasia
    e-mail: kasiabuczak1605@buziaczek.pl
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Pasek boczny: tak, modawedlugkasi.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako: madzia
    e-mail: madzia3991@interia.eu
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Pasek boczny: nie
    Brakuje mi tu jakiegoś ciekawego szablonu u góry bloga, gdyż bez tego sam napis może nie przyciągnąć swoim wyglądem

    OdpowiedzUsuń
  23. obserwuje jako paradoxa raz
    email iwonab53@gmail.com
    blogroll nie
    notka nie
    Pasek boczny http://paradoxaraz.blogspot.com/
    odp graficzna szata powinna być bardziej ciekawa i większą uwagę trzeba zwrócić na zdjęcia

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako: isia
    E-mail: isia2605@gmail.com
    blogroll: nie
    Notka: nie
    Pasek boczny: po lewej stronie :http://kosmetyk-isi.blogspot.com/
    Odp: Może troszkę ciekawsze tło, i więcej pisz:) Poza tym ok:)

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako: JakisKtos
    e-mail: edyta.16@op.pl
    Blogroll:nie
    Notka: nie
    Pasek boczny: nie
    Uważam, że brakuje jakiegoś ciekawego nagłówka ;)

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako: Wiktoria M
    e-mail: wiktoriaaa283@gmail.com
    Blogroll: tak: wiktoriaaa283.blogspot.com
    Notka: nie
    Pasek boczny: tak rozdanie 36 po lewej: wiktoriaaa283.blogspot.com

    Odpowiedź:
    Ładne tło i ciekawy nagłówek.- tego brakuje.

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako: maarto
    mail: guess.what@interia.pl
    blogroll: nie
    notka: nie
    padek boczny: nie
    odpowiedź: jednolite tło, brakuje też tagów/etykiet, dzięki którym można szybko znaleźć to, co nas interesuje :)

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako: Camille
    e-mail: camillebeauty123@gmail.com
    Blogroll: tak, camille-beauty.blogspot.com
    Notka: nie
    Pasek boczny: tak, camille-beauty.blogspot.com

    Odpowiedź: Czego Ci brakuje na moim blogu? Na pewno dodałabym jakieś fajne tło, nawiązujące do tematyki bloga. Zmieniłabym też tło na jakieś ciekawsze :)

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuję jako: Luiza
    e-mail: luiza3554@o2.pl
    Blogroll: tak (urodnisia.blogspot.com)
    Notka: nie
    Pasek boczny: tak (urodnisia.blogspot.com)

    Odpowiedź: Co na blogu bym zmieniła?
    Nagłówek bym utworzyła!
    A do tego tło ciekawe
    Niezłą będziesz mieć zabawę!
    Reszta cała już jest spoko,
    Posty cieszą moje oko! :)

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję jako: wiolkaa93
    e-mail: mojczyk@wp.pl
    Blogroll: tak http://mojepasje-wiolkaa93.blogspot.com/
    Notka: nie
    Pasek boczny: tak http://mojepasje-wiolkaa93.blogspot.com/

    Odpowiedź: Jedynie brakuje mi nagłówka.

    OdpowiedzUsuń
  31. Dziękuję za zaproszenie;)

    Obserwuję jako: swiat.piekna1
    e-mail: swiat_piekna1@o2.pl
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Pasek boczny: nie

    Odpowiedź: Brakuje mi nagłówka - np. jakiegoś zlepka 3 , 4 małych zdjęć przedstawiających Ciebie lub główną tematyke bloga i jakieś indywidualne tło bloga. Pozdrawiam;)

    OdpowiedzUsuń
  32. Obserwuję jako: barbara162
    e-mail: barbara162@tlen.pl
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Pasek boczny: nie

    Odpowiedź: Brakuje mi zakładek głównych i dużego nagłówka najlepiej w formie zdjęcia. Poza tym wszystko jest ok:)

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję jako: Kotek610
    Email: maary610@gmail.com
    Pasek boczny i blogroll: obydwa tak :D
    Odp: Brakuje mi nagłówka (w sensie jakieś zdjęcie), opcji "szukaj na tym blogu" aby można było szybko znaleźć jakiś post, ciekawsze tło można by dać, a tak to bardzo mi się podoba :D

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako: wisienka;)
    Email: wisienka292@op.pl
    Blogroll: tak: www.wisienka-z-pasja.blogspot.com
    Notka: tak: http://wisienka-z-pasja.blogspot.com/2013/02/biore-udzia-w-rozdaniach.html
    Pasek boczny: nie
    Odpowiedź: blog jest czytelny, przyjemnie się czyta. Brakuje mi jedynie nagłówka i zakładek.

    OdpowiedzUsuń
  35. Obserwuję jako: MałaMi
    e-mail: paulina.lubszczyk@onet.pl
    Blogroll: tak www.malaa-mi.blogspot.com
    Notka: nie
    Pasek boczny: tak www.malaa-mi.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuję jako: nicia725
    e-mail: nicia725@o2.pl
    Blogroll: nie
    Notka: nie
    Pasek boczny: tak - http://nicia725.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuję jako: Serenitka B
    e-mail: akasha162@onet.eu
    Blogroll: tak http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/
    Notka: nie
    Pasek boczny: tak http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/
    Czego mi brakuje? Kolorów zdecydowanie.
    Jakiegoś barwnego nagłówka i tła.
    Dodałabym tez karty u góry np z informacjami o Tobie:)

    OdpowiedzUsuń
  38. Obserwuję jako: FaME
    email: kasiaaaa51@gmail.com

    Czego brakuje? Wydaje mi się, że dobrym pomysłem byłaby nowa szata graficzna :) Zaglądam do Ciebie co prawda od niedawna, ale bardzo podobała mi się np. notka grupowa o błyszczykach i szminkach. - Chętnie przeczytałabym podobne o innych kosmetykach :)

    Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  39. obserwuję jako montagne
    montagne@wp.pl

    Czego mi brakuje? Mojego nicka jako zwyciężczyni konkursu ;)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy komentarz! Lubię konstruktywną krytykę.
Nie spamuj, w miarę możliwości zaglądam do wszystkich moich czytelników.
Zachęcam do obserwowania :)







SZABLON BY: PANNA VEJJS.